Automater

Vi har god erfaring med utplassering av vareautomater og kapselmaskiner for tyggegummi, sprettballer mv. på butikker, kjøpesentre og lekeland. 

Automatene er svært driftsikre, de krever liten plass og det er ikke behov for strøm. Vi tar oss av alt arbeidet, plasserer ut automaten, fyller på med innhold og tømmer for mynter regelmessig. Du trenger ikke å foreta noen investeringer og mottar provisjon av salget.

Kapsel
Kapselautomater finnes i ulike størrelser og typer, vi har både singel og dobbeltautomater. I en dobbelautomat kan du f.eks ha kapsler med leke i det ene kammeret og sprettballer i det andre.

Tyggegummi
Tyggegummiautomater er en klassiker og favoritt blant barn! Maskinen plasseres gjerne ut sammen med en kapselautomat. Finnes både i bord- og gulvmodeller.

Kjærlighet
Kjærlighetautomater er populære og plasseres gjerne ut sammen med en kapselautomat. Automatene er små og kan plasseres på disk eller gulvstativ.

Nøtter
Nøtteautomater egner seg på kafeer, utesteder, barer og restauranter. Det finnes et stort utvalg av nøtter og kunden velger selv hvilken type de ønsker å kjøpe ved å vri på beholderen. Automatene er små og kan plasseres på disk eller gulvstativ.

Ta kontakt dersom du ønsker å få utplassert en automat i dine lokaler. Sammen kommer vi frem til automaten som passer for deg. 

dobbel-automat-1tyggegummi

chupachupsnotteautomat